vineri, 28 noiembrie 2014

Nick Bateman va fi Miles Archer in filmul Ugly Love!

Acum cateva zile, Nick Bateman a aratat fanilor ca se gandeste sa lucreze la adaptarea cartii Ugly Love a lui Colleen Hoover, postand pe Instagram o poza cu el tinand in mana cartea si mesajul "Proiect nou pentru 2015?".
Colleen Hoover mai tarziu a confirmat ca acea poza nu este o gluma, spunand pe blogul ei "Ei bine, sunt incantata sa va spun ca NU e o gluma. Acela chiar e Nick Bateman si chiar tine in mana o copie a cartii Ugly Love. Si eu sunt la fel de fericita ca voi!"
Peste 700 de fani sprijina ideea ca Ugly Love sa devina film pe The IF List. Bateman a fost nu numai alegerea scriitoarei pentru a interpreta personajul principal al cartii, Miles Archer, ci a fost si prima preferinta a fanilor.

Asta este un lucru super pentru The IF List - fani de pretutindeni si-au unit fortele pentru ca preferintele lor sa fie auzite, iar cei de la casting au auzit!
Si totusi, nu putem uita ca filmele sunt o mare responsabilitate si treaba noastra ca fani si sustinatori nu s-a terminat. Hoover a spus :

"E adevarat, am semnat contractul ca Ugly Love sa devina film. Si totusi e nevoie de multe ca Ugly Love sa ajunga pe marele ecran. Dar am incredere in acesti producatori."

Continuati sa ajutati si aratati-le producatorilor pe cine altcineva mai vreti alaturi de Nick Bateman pe The IF List!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu