joi, 28 mai 2015

"Ugly Love" vs. "Cincizeci de Umbre ale lui Grey"

Starea de euforie ce inconjoara filmul "Ugly Love" se intensifica si nu-i de mirare ca oamenii au inceput sa-l compare cu o alta poveste, "Cincizeci de Umbre ale lui Grey". Dar sunt aceste doua povesti atat de similare? Iata 12 motive care demonstreaza ca "Ugly Love" va va satisface mai mult.

1. Cartea are un rating mare pe Goodreads.
VS. 

2. Si a fost nominalizata la Reviewer's Choice Award.

3. Actorul si modelul Nick Bateman este protagonistul filmului. Cine ati vrea sa va satisfaca fanteziile : Miles Archer sau Christian Grey?

4.Autoarea, Colleen Hoover lucreaza alaturi de producatori, pentru a se asigura ca filmul ramane fidel povestii originale.

5. Filmul este produs de Hackybox Pictures, compania din spatele filmelor "Tapped Out" si "Gridlocked".
Hackybox este condusa de prietenul lui Nick, Cody Hackman, pe care-l stie inca din copilarie. Producatorii acestui proiect sunt dedicati si si-au luat angajamentul de a aduce "Ugly Love" pe marele ecran.

6. Ugly Love este o adevarate poveste de dragoste pentru adulti, si nu fictiune pentru adolescenti.
Este o poveste de dragoste pentru cei ce ravnesc dupa pasiune si emotii adevarate.

7. #MilesHighClub! Ugly Love vrea sa va urce pe cele mai inalte culmi ale placerii. Oare #50Shades a reusit sa faca asta? Nu prea cred.

8. Ugly Love este o poveste originala.
V-ati saturat de aceeasi poveste de dragosta spusa iar si iar? La fel sa satui sunt si producatorii "Ugly Love". De asta vor sa aduca aceasta poveste originala - care nu s-a bazat pe fanfiction - pe marele ecran.

9. Are parte de cei mai dedicati fani.
Fanii Ugly Love au fost super incantati cand Nick Bateman a postat aceasta poza cu el si cartea. Poza a primit like-uri si a fost distribuita de mii de fani din toata lumea. Si Colleen Hoover a primit foarte multe reactii pozitive de la fani, spunand : "Niciodata n-am mai vazut atat de multe reactii. Inbox-ul meu este plin de mesaje de la fani care vor sa stie daca acea poza este o gluma sau nu."

10. Producatorii vor ca fanii sa se implice in procesul de productie al filmului.
Fanii se pot implica, intrand pe IndieGoGo Campaign.

11. Ugly Love este aprobata de critici. Iata ce-au avut de spus:
"Hoover a creat o remarcabila lume unde doi oameni evolueaza pe plan profesional si descopera si adevarata iubire." - Booklist
"Colleen Hoover din nou a demonstrat ca este o autoare incredibila in cea mai buna si indrazneata opera a ei de pana acum. Cu Ugly Love veti trai o experienta plina de afectiune si chin. Emotionanta. Cutremuratoare. Eu ramasesem fara suflare. In lacrimi." - USA Today

12. Fara bici sau lanturi, doar iubire si un sfarsit ce va va soca.
Nici macar Nick nu s-a putut abtine din plans cand a terminat cartea. Sunteti pregatiti pentru filmul ce va va aduce satisfactie completa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu